Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Συμμετοχή στο πρόγραμμα "Κοινωνικής Σίτισης σε απόρους"


Την Τρίτη 27.01.2015, στελέχοι του Κ.Π. ΟΑΣΙΣ παρευρέθησαν στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Σερρών, όπου και πραγματοποιήθηκε συνάντηση εργασίας για την ενεργοποίηση του προγράμματος της «Κοινωνικής Σύμπραξης» που θα ασχοληθεί με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση των δράσεων του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους απόρους (ΤΕΒΑ).
       Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε εκτενής ενημέρωση προς όλους τους φορείς σχετικά με το ρόλο που καλούνται να διαδραματίσουν σ’ αυτή την προσπάθεια υποστήριξης άπορων συνανθρώπων μας . Παράλληλα δόθηκαν σαφείς οδηγίες ως προς τον τρόπο που ο κάθε φορέας θα συγκεντρώσει και θα υποβάλλει στην Περιφερειακή Ενότητα Σερρών τα στοιχεία συμπολιτών μας που πληρούν τις προϋποθέσεις ωφελείας από τις συγκεκριμένες δράσεις.

             
Στη συνάντηση εργασίας συμμετείχαν επίσης οι εντεταλμένοι περιφερειακοί σύμβουλοι Σερρών Αθανάσιος Μασλαρινός και Παναγιώτης Σπυρόπουλος, εκπρόσωποι δήμων, μητροπόλεων, κοινωφελών επιχειρήσεων και κοινωνικών δομών & συλλόγων.

Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Εκπαιδευτικό σεμινάριο για την πρόληψη του εθισμού από το Διαδίκτυο και τον Η/Υ

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΟΑΣΙΣ" Π.Ε Σερρών σε συνεργασία με τη Δ/βάθμια εκπαίδευση και την υπεύθυνη  σχολικών δραστηριοτήτων πραγματοποιεί σήμερα Τρίτη , 20-1-2015, το δεύτερο μέρος του βιωματικού σεμιναρίου για εκπαιδευτικούς Δ/βάθμιας εκπαίδευσης του Νομού μας με θέμα: "Ο φυσικός και αφύσικος κόσμος του Διαδικτύου".

Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΟΑΣΙΣ" Π.Ε Σερρών θα πραγματοποιήσει σήμερα , Δευτέρα 19-1-2015 και ώρα 18.00, βιωματική εκπαίδευση για το σύλλογο διδασκόντων του 6ου Δ. Σ. Σερρών με θέμα: "Ενίσχυση δεξιοτήτων επικοινωνίας - Η παιδαγωγική αξία της επικοινωνίας".

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Επιμορφωτική δράση για τους κινδύνους από το διαδίκτυο

Στελέχη του Κέντρου Πρόληψης "ΟΑΣΙΣ" παρευρέθηκαν κ παρακολούθησαν την επιμορφωτική ομιλία του κ. Σφακιανάκη, επικεφαλής του τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας. Μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε μέσα από την συνεργασία του Συλλόγου Καθηγητών Πληροφορικής Σερρών και τα γραφεία σχολικών δραστηριοτήτων των διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών.

Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Έναρξη νέας ομάδας συμβουλευτικής γονέων - Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας "ΟΑΣΙΣ' συνεχίζοντας τις δράσεις προγραμματίζει την έναρξη ενός καινούργιου κύκλου συμβουλευτικής γονέων, ο οποίος θα διαρκέσει 10 2ωρες απογευματινές συναντήσεις, ξεκινώντας από τέλη Ιανουαρίου  έως τέλη Απριλίου 2015 περίπου.

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Χρόνια Πολλά & Καλή χρονιά!

Κόψαμε & μεις την βασιλόπιτα μας! Τα στελέχη του Κ.Π. ΟΑΣΙΣ Σερρών, σας εύχονται "Χρονιά πολλά και Καλή Χρονιά", με υγεία, δύναμη και τύχη για όλους!