Τρίτη 16 Ιουνίου 2015

Άλλη μια Ομάδα Ολοκληρώθηκε...
Εχθές, 16/6/2015 ολοκληρώθηκε και η 5η  Ομάδα Γονέων η οποία πραγματοποιήθηκε  στο Κέντρο Πρόληψης «Όασις»  για  το χρονικό διάστημα 2014-2015. Η συγκεκριμένη ομάδα δούλεψε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και πραγματοποίησε συνολικά 12 συναντήσεις.
Αυτή τη χρονιά με τους γονείς δουλέψαμε κάποια θέματα τα οποία αφορούσαν αποκλειστικά τα παιδιά αλλά κυρίως εστιαστήκαμε στα θέματα εκείνα τα οποία προήγαγαν την δική τους προσωπική ανάπτυξη. Η ομάδα θα συνεχίσει και του χρόνου τη λειτουργία της με άλλη μορφή, ως ομάδα αυτοβοήθειας, χωρίς τη παρουσία συντονιστή αλλά με τη συμπαράσταση αυτού. Σαν τα παιδιά που μεγαλώνουν και δεν χρειάζεται άλλο να τα καθοδηγούμε αλλά να τα υποστηρίζουμε από μακριά δείχνοντάς τους εμπιστοσύνη.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς σε όλους τους γονείς  για όσα η ομάδα έμαθε, εμπιστεύτηκε αλλά κυρίως για όλα εκείνα που όλοι μαζί νιώσαμε. Για όλα εκείνα τα συναισθήματα που μοιραστήκαμε γιατί τελικά τα συναισθήματα είναι εκείνα που μένουν και καθορίζουν τη ψυχή, το σώμα και τη συμπεριφορά τόσο τη δική μας όσο και των παιδιών, όλα τα άλλα έρχονται και παρέρχονται.
Ευχαριστώ πολύ την Ομάδα
Η συντονίστρια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου